SALLAMAARI

Sallamaari Muhonen

SALLAMAARI MUHONEN, VIESTINNÄN TEKIJÄ

Kokemusta ja kokemuksia

Olen Netprofile Finland Oy:ssä viestintäkonsultti ja partneri, joka on tottunut vaikuttamaan sekä strategina taustalla että aikanaan itsekin studioissa ja kamerain edessä. Alaani on erityisesti digitaalinen viestintä mm. Satama Interactiven Duuni.netissä, Virtuaalisessa Suomessa eli Mainio.netissä ja Suomen Lyyra Oy:n toimitusjohtajana. Hallitusuraa on kertynyt HOK Elannossa, Kevassa, Helsingin Leijona -yhtiössä ja Stadion-säätiössä.

Viestintäasiantuntijuus yhdistettynä hallitusammattilaisuuteen tarjoaa poikkeuksellisen näköalapaikan myös brändin rakennukseen ja mediakriisien selvittelyyn. Laadinkin 2018 opaskirjan ”Somekohut ja mainekriisit” Mainostajien liitolle.

Aikaisemmin työn ohella olen vaikuttanut Helsingin kaupunginvaltuuston jäsenenä vuosina 1989–1992 ja uudelleen vuosina 1997–2004 sekä Jääkenttäsäätiön hallituksen puheenjohtajana ja Yleisradion hallintoneuvoston jäsenenä.
Moderaattorina tutuksi ovat tulleet aikoinaan päälavat Kuusrockissa, Pori Jazzissa ja Jyväskylän Suurajoissa sekä tällä vuosituhannella Ornamo Awards- ja Ornamo Muotoilupäivä -tapahtumat, Food & Art @ Gösta-museo -tilaisuuden panelikeskustelut sekä Elisan New Future with Nilofer Merchant- ja IoT-seminaarit.

Kokemus puhuu.

Mitä tekisimme seuraavaksi yhdessä?

JÄTÄ VIESTI

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.