TAPAHTUMAT

Sallamaari Muhonen

ETSITKÖ TILAISUUDELLESI MODERAATTORIA TAI JUONTAJAA?

Kahta samanlaista tilaisuutta ei ole

Keskustelijat, yleisö, aihe tai vähintäänkin tunnelma on jokaisessa tilaisuudessa ainutkertainen.
Siksi moderointia tai koulutusta ei voida monistaa.

Oleellista on, että osaa kuljettaa ja rytmittää keskustelua sekä kiteyttää siitä oleellisen.

Oli aihe tai yleisö tai tilanne mikä tahansa.

Haluan olla luonteva osa tapahtumaa. Ja perehtyä mitä moninaisimpien asioiden taustoihin, tilaisuuden tavoitteisiin, yleisöön, tilaan ja tunnelmaan. Uusiin ihmisiin ja asioihin.

Pitää olla läsnä.

Se näkyy ja välittömyys tarttuu niin keskustelijoihin kuin yleisöönkin.

Asiakaskokemuksia

”Meidän ruoka- ja ravintola-ammattilaisten paneelikeskusteluille tarvitaan puheen johtamisen ammattilainen rytmittämään ja kiteyttämään keskustelu niin, että olennaisen ymmärtävät yleisössä muutkin kuin asiaan vihkiytyneet.  On ollut ilo ja kunnia työskennellä näin Sallamaarin kanssa jo kahtena vuonna Food Camp –tapahtumissa Mänttä-Vilppulan Gösta-museolla.”

Pekka Terävä, keittiömestari
Food Camp Finland

 

”Juontajat ja moderaattorit voidaan jakaa kahteen: heihin, jotka puhuvat ja heihin, jotka ovat osa tapahtumaa. Sallamaari Muhonen kuuluu jälkimmäisiin. Olen tehnyt hänen kanssa yhteistyötä useissa tapahtumissa eikä Sallamaari petä koskaan. Hän perehtyy aina taustoihin, tavoitteisiin, yleisöön, tilaan ja tilanteeseen. Sallamaari on täysillä läsnä, hän on luonteva, tilannetajuinen ja muuntautumiskykyinen. Suosittelen lämmöllä.”

Tarja Virmala, toimitusjohtaja
MTL ry

 

"Tilasin Sallamaari Muhoselta esiintymiskoulutuksen noin 50 hengen joukolle syksyllä 2015. Muhosen koulutus oli erinomainen: Hän on hauska, mukaansatempaava ja asiantunteva puhuja, joka löysi laajallekin joukolle puhuttelevia näkökulmia osaksi koulutustaan. Myös etukäteisjärjestelyt ja -yhteydenpito sujuivat hienosti, ja tilaisuuden järjestämisen vaivattomuus ei jäänyt ainakaan Sallamaarista kiinni! Voin lämpimästi suositella Sallamaari Muhosta kouluttajaksi ja puhujaksi."

Sini Korpinen
Helsingin Kansallisen Kulttuuriyhdistyksen vpj., viestinnän tekijä

JÄTÄ VIESTI

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.